Продукти: 2кг.мед,1л. вода,4-5кг. вишни
Приготвяне:Медът се сипва в тенджера, залива се с водата и се сварява сироп,като периодично се разбърква и се обира пяната.В голяма дамаджана се слагат измитите вишни без костилките и се заливат с охладения сироп.Съдът се покрива с влажна кърпа и се оставя на топло за 3 дни за да започне ферментацията,след това съдът се пренася в изба да отлежи . След три месеца медовината е готова за употреба. Колкото повече отлежава, толкова вкусът и става по-приятен.
Добре дошли в craft i-school -моето скромно интернет училище за занаяти
-
Aко четете тези редове, значи искате да научите някои тънкости в
гравьорския и дърворезбарския, и други занаяти, или просто сте любопитни да
видите нещата ...
Преди 3 месеца
Няма коментари:
Публикуване на коментар